Makeup

Se spune că frumusețea se află în ochii privitorului, dar niciun machiaj nu strică!

Din cele mai vechi timpuri machiajul a fost parte din viața cotidiană a umanității. Pornind de la o necesitate, ca în cazul vechilor egipteni, femeile au preluat această îndeletnicire de a-ți vopsi fața și au transformat-o în decursul a mii de ani într-o artă.

Astăzi femeile nu mai trebuie să își sacrifice frumusețea și sănătatea pentru a fi în pas cu ultimele tendințe și pentru a atrage sexul opus, așa cum era cazul în vremurile de mult apuse.

Dezvoltarea tehnologiei, dar și interesul pentru sănătate și frumusețe, au făcut ca astăzi să putem construi un machiaj fără temere față de grijile ridicate în secolele trecute.

Indiferent dacă dorești un machiaj natural ori ceva deosebit, profesioniștii noștri îți stau la dispoziție pentru ca tu să arăți impecabilă indiferent de ocazia pentru care tu te programezi la Glow Labb.

La Glow Labb nu contează dacă ai o cerere specială de machiaj sau ai încredere în recomandările make-up artistului nostru. La final tu vei arăta impecabil și noi ne vom putea mândri cu satisfacția pe care mulțumirea clienților noștri ne-o dă.

Glow Labb îți oferă oportunitatea să pătrunzi în lumea culorilor și să te joci cu aspecte diverse pentru a afla ce ți-i se potrivește.

Consultă-te cu make-up artistul nostru și dă-ți frâu liber imaginației pentru ca la finalul sesiunii programate look-ul tău să fie unul care te scoate din anonimat.

Pentru orice make-up artist chipul femeii este o pânză goală pregătită să fie decorată. Indiferent de stilul ales de tine, de culori și preferințe, la Glow Labb vei întâlni o echipă profesională, prietenoasă și mai ales dispusă să îți ofere un serviciu pe care nu-l vei uita prea curând.

Programează-te la o sesiune de make-up și bucură-te de momentul tău de răsfăț!

makeup glow labb salon sector 2 bucuresti

Indiferent dacă alegi servicii de masaj, coafură, cosmetică sau make-up, la Glow Labb ai siguranța micului tău moment de relaxare.

SERVICII